Image and video hosting by TinyPic

frokenklumpeduns

Här skriver jag om allt som faller mig in både på gott o ont

Torsdag

Ja torsdag idag, och jag har la inte bloggat på flera veckor känns det som...

Har vart hemma ifrån jobbet sen i måndags eftermiddag, är hemma idag med, förkyld, hes, har varit helt matt i hela kroppen... Känner mig ganska pigg idag, men har ingen röst, inte jättelätt att sitta på jobbet utan röst då inte...

Jag vill jobba, jag vill jobba jättemassor, jag tycker om att jobba... men nu gick det inte:(

Jag hoppas att jag är pigg imorgon så jag kan göra det som vi har planerat... på ren svenska så blir det att vara tyst, dricka ljummet honungsvatten och tar det ganska så lungt. Inte mycket mer man kan göra åt saken,
Tyvärr:(

Vad har hänt annars då? Inte så jäkla mycket, vi har bokat in en veckas semester i mina hemtrakter, det ska bli så fantastiskt, träffa vänner, besöka mammas grav, givetvis ta en glass på glasstorget ( det är oslagbart) o sen bara ha det bra, promenera lite, vara med varandra o sånt..

Detta är första gången jag har 4 veckors sammanhängande semester någonsin i mitt liv, i regel för att jag blir så jäkla rastlös efter bara en kort stund... Men nu så...:)

Vad händer annars då? Inte mycket alls egentligen, det mesta har stått ganska stilla nu ett tag... Så det är la dags att ta sig i kragen igen så fort jag är frisk igen, för viljan finns.

Nähä, nu ska jag ta mig till duschen en vända, sen ska vi se om jag kan försöka ta mig ut en liten stund i solen kanske..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0