Image and video hosting by TinyPic

frokenklumpeduns

Här skriver jag om allt som faller mig in både på gott o ont

Rövvecka

Inte min vecka alls... märker att huvudet inte alls är med just nu...

Fredag!

Underbara fredag! Känns fantastiskt skönt med en helg efter 6 dagars vecka på jobbet...

I helgen blir det troligen ganska så lungt, lutar mot film ikväll och en tur ner på stan och kolla läget på lördag...

Har bestämt att ta det lite lungt fram tills jag fyller år för då ska jag o min fantastiska sambo gå ut och käka och faktiskt gå ut en vända första gången på bra länge! Mys!

Ångest medicin och funderar på studier

Japp jag har äntligen kommit på den absolut bästaste medecinen mot ångest.. Det är inte lyckopiller, det är inte mat, det är inte godis... Det är en promenad antingen själv eller med någon du tycker om!

Har även funderat på att börja studera... Jag känner att jag vill så mycket mer! Så ska börja med att läsa in en matte B kurs ( har bara matte A sedan tidigare ) och därefter söka in på högskolan och läsa på distans då jag inte vill sluta jobba.

Något jag nog aldrig trodde att jag skulle kunna tänka mig att göra men sen så tänkte jag om, känner att jag vill något mer än det jag gör idag. På en hotell och restaurang utbildning kommer man väl inte jättelångt i myndighetsvärlden... Vill man så kan man!

Ledsen

Jag har en sådan där megakänsla av ledsamhet igen, kommer och går hela tiden, vet inte varför.. För om jag ska vara helt ärlig så har jag inget att vara ledsen över..

Är väl allt och mycket som kommer och går till och från.. Mycket tankar o förbannat mycket funderingar fram och tillbaka, tillbaka och fram...

Känner mig som bitterf*ttan nummer ett nu förtin... Men vet att jag har lättare att visa mig arg och lite off än ledsen.. Känns inte lika hårt då.. Har däremot märkt att folk som känner mig märker skillnaden.. Väldigt väl tydligen.. både på gott och ont..

Sen har jag haft vansinnigt ont i armarna och händerna igen, och har för en gångsskull tagit kontakt med hälsocentralen så dom får göra en ordentlig utredning på vad det är förnågot.. Förhoppningsvis finner vi en bra lösning för det hela..

RSS 2.0