Image and video hosting by TinyPic

frokenklumpeduns

Här skriver jag om allt som faller mig in både på gott o ont

Ibland

Ilband så kan jag få en sådan extrem "hem" längtan... alltså hem till ljungby, hem till mina gamla vänner.. Det brukar komma några gånger per år som det gör nästan ont i mig så mycket saknar jag dom.. Missförstå mig rätt, jag trivs bra här uppe med, men jag saknar dom jag oftast umgicks med, dom jag nästan aldrig träffa längre och jag saknar dom massor..

Om jag längtar så jävla mycket "hem" varför åker jag inte då bara? Det kan man bra gärna fråga sig... Kan bero på att det även finns en person där nere som valde att göra mitt liv till ett rent helvete, varje gång jag är nere i småland så finns fortfarande känslan av obehag kvar.. Jag vet idag att denna person inte kommer kunna göra mig illa igen, men obehagskänslan försvinner inte tyvärr... Det har trots allt gått ca 4 år sen jag lämnade allt det dära..

Jaja.. Försök o tänka possitivt..

Jag får försöka tänka på hur glad jag är för dom vännerna jag har här, för det är jag, evigt tacksam. Jag är tacksam för att jag har ett jobb, tak över huvudet, hunden, sambon ja en massa.

RSS 2.0