Image and video hosting by TinyPic

frokenklumpeduns

Här skriver jag om allt som faller mig in både på gott o ont

Första veckan...

Första veckan på nytt jobb, alltid lika mycket nytt, spännande massvis att ta in, ja huvudet är ganska fullt just nu, men det känns jävligt bra faktiskt, fick veta att det var 300 personer som ansökte om den här tjänsten idag, och vi är tolv som fick jobbet, ja jag måste nog säga att jag känner mig jävligt nöjd.=)

Massvis av pluggande är det, men vill man så går det, klarade provet om lagar och avtal (90,91%) Det var bara jag och två till som hade så högt! Ja jag är stolt över mig själv, jag är nöjd! Jag mår bra!!!

Frugan som undrade så är det inom jobbet jag pluggar till certifierad försäkringsförmedlare, det är ca 3 veckor blandat med teori och praktik. Och det är jäkligt skönt det, så man inte bara kan allt det teoretiska men inget praktiskt.. Ja det känns bra, riktigt riktigt bra ...

Vad finns det mer att skriva då? huvudet är så fullt men mycket som inte kan talas om...:P haha, ja vi har tydsnadsplikt när det gäller vissa saker...

Så äre!

Ha det gottans allesammans (Ja typ alla 2 som läser min blogg)

Puss och kram!

Nya jobbet...

Funkar perfan, kommer bli tre tuffa första veckor, men vad gör väl det? det känns bra, spännande, kul och härligt gäng som jobbar där, ja jag är riktigt possitiv och nöjd över att jag är en av dom som blev anställda faktiskt!

Fick veta att vi har fyra månaders provanställning sen kommer det gå över till tillsvidare anställning, inte helt fel det tycker iaf jag=)

Mycket på gång! Me LIKE=)

Känns skönt att man ändå kan påverka sin lön till det mer possitiva, kanske inte vara fullt lika beroende på att "ifall pengarna räcker" det är jävelusiskt skönt!

Ja jag ser possitivt på det mesta nu faktiskt... Känns jävligt skönt! Så äre serni!

Nä dags för duschen innan jag ska iväg och jobba=)

Puss och kram sig=)

RSS 2.0